Facebook

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Weboldalaink

Galaxy Pro Chrome

Ultra alacsony, ultra modern

Az öntött zuhanytálcák őrölt dolomit és műgyanta keverékéből készülnek. Magasságuk mindössze kb. 30 mm.
A Galaxy Pro Chrome zuhanytálcák felülete és design-ja

A Galaxy Pro zuhanytálcáknak csúszásgátló felületük van, ami biztonságosabbá teszi a zuhanyozást. Az extra lapos design miatt a modern fürdőszobákba való beépítést különösen ajánljuk!

A Galaxy Pro Króm tálca kifejezetten a Chrome komplett fürdőszobai koncepció tervezéséhez ajánljuk, de természetesen alkalmazható bármely más zuhanyzóhoz is. Alacsony és lapos, ezáltal nagyon ideális, könnyen tisztítható zuhanytálca. A Galaxy Pro Chrome zuhanytálcák jellegzetes design-eleme a Chrome koncepció minden egységére jellemző forma - oválisan lekerekített sarkok.
Rendkívül nagy teherbírás használatnak intenzíven kitett területeken

Az öntött zuhanytálcák nemcsak a háztartásokba alkalmasak, hanem a kíváló minőségnek és nagyon ellenálló alapanyagnak köszönhetően alkalmas közösségi helyszínekre, mint sportlétesítmények, kórházak, fürdők és szálláshelyek. Az extrém alacsony magasságuk lehetővé teszi, hogy egyszerűen a padlóba süllyesztve telepítsék őket, ezáltal akadálymentes belépést tesznek lehetővé. Amennyiben nem süllyesztik a padlóba, úgy a már leburkolt padlóra a Base Galaxy Pro lábakkal és SET előlappal javasoljuk őket telepíteni. A SET előlap ugyanabból az anyagból készül, mint az öntött tálcák felülete, csak üvegszálas megerősítéssel.
Tovább